top of page

A Királyi Szerelmestörténet: William & Catherine

Ha szereted a brit királyi családdal kapcsolatos híreket, interjúkat, könyveket, dokumentumfilmeket, akkor a legjobb helyen jársz, mert a #Windsor család élete engem közel tíz éve foglalkoztat. A Harry herceg: Tartalék című könyv kapcsán írtam már arról, hogy milyen módon „kötődök“ ehhez az izgalmas famíliához. Gondolom, ezt az algoritmus is észrevette annak ellenére, hogy egy ideje nem néztem ilyen jellegű tartalmakat, mert tegnap vettem észre YouTube-on egy dokumentumfilmet Vilmos herceg és Kate Middleton szerelméről.


The Royal Love Story - Vilmos herceg és Kate Middleton története

Az igazság az, hogy én mindig szkeptikus vagyok az olyan dokumentumfilmekkel kapcsolatban, ahol „királyi szakértők“ és újságírók, vagy a nevüket elhallgató „ismerősök“ adnak át információkat egy-egy hírességről. Ennek ellenére több filmet láttam már II. Erzsébet népes családjáról, kifejezetten szerettem a Diana-ról szóló változatokat. A dokumentumfilmben résztvevő személyek itt is nagyrészt újságírok, kommentátorok, mint például a The Sun magazin királyi szakértője (Duncan Larcombe) vagy 2002-es Diana: Closely Guarded Secret című könyv társszerzője, Robert Jobson.


Nézd meg a dokumentumfilmet Vilmos herceg és Kate Middleton szerelméről!


Filmek a brit királyi családról

Ha érdekel a téma, a TV2Play-en megtekinthető a nyolc részes A királyi család titkai című dokumentumsorozat, amit Ben Cole rendezett, illetve korábban látható volt a díjnyertes Lencsevégen a királyi család című sorozat is, ami Kent Gavin fotóriporter munkásságát mutatja be.


Számtalan életrajzi dráma jelent meg az utóbbi évtizedek során, amelyekről sosem tudhatjuk, hogy mennyire valósághűek. Ilyen például A Korona című netflixes drámasorozat, amely gyakorlatilag három generációt mutat be, illetve a Spencer című 2021-es történelmi dráma.


Filmezésre fel, nézzük meg, milyen lett a leendő királyi párt bemutató dokumentumfilm, majd értékeljük együtt a Romantikus könyvek, filmek és sorozatok csoportban!

27 megtekintés0 hozzászólás

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page