top of page
ter-manueljanc-nelli.jpg

Szia!❤️

Először is: nagyon örülök, hogy itt vagy. Én mindig nagy örömmel olvasom más blogokon a „rólam“ menüpontot, így remélem, Te is találsz majd olyan információt, ami által kicsit közelebb érzed magad hozzám. Tekerj lejjebb, hogy jobban megismerj. Könyves-filmes kérdésekkel keress bátran üzenetben:

  • Facebook
  • Instagram

Rólam💭

Szeretek kávézni, de számos problémát okozok ezzel. Ne legyen túl erős, legyen benne sok tej, ne túl sok, legyen cukros, de ne túlságosan, legyen benne méz is, ja és a tejhab is jöhet. A lényeg, hogy nagyon válogatós vagyok a kávék terén, éppen úgy, ahogy a könyvek terén is. Annak ellenére, hogy több ezer darabos házikönyvtár áll rendelkezésemre és saját kiadónk könyvesboltjában töltöm az időm egy részét, mégsem olvastam ezeknek a zömét. 2023 őszén határoztam el, hogy változtatni fogok az olvasási szokásaimon és a hanyag „majd olvasok, ha épp nincs jobb dolgom“ hozzáállás helyett beépítem a napi rutinomba. Ez fontos ahhoz, hogy profibb könyvmarketingessé váljak és hogy jobban érezzem magam a mindennapokban.

Jelenleg harmadik diplomámon munkálkodok, végzettségem alapján nemzetközi kapcsolatok elemző vagyok. Hamarosan már közgazdászként is utalhatok magamra, bár nem mintha erre bárki kíváncsi lenne.😜 A legnagyobb büszkeségem ezzel kapcsolatban az, hogy harmadik szakdolgozatomat könyvmarketinges témáról készítettem Az influencer marketing hatása a könyvvásárlási szokásokra címmel.

Régebben verseket írtam, egy ideje azonban nagy álmom, hogy egy olyan romkomot írjak, amit van értelme megjelentetni, aminek nem nagyobb a füstje mint a lángja, és ami hatással lehet a huszas éveik elején járó lányokra, akiket elsodort az élet a rendszeres olvasástól. Szeretnék olyat alkotni, ami értékes. Valójában ez az életcélom. 

És hogy milyen könyvekről és filmekről írok ezen a blogon? Fontos leszögeznem, hogy csak akkor fogod élvezni és értékelni a posztokat, ha hasonló beállítottságú vagy, mint én. Könyvek terén számomra nagyon fontos a választékos fogalmazás, az igényes szerkesztés, adott esetben a profi fordítás és emellett persze a cselekmény. Szeretem azokat a könyveket, ahol sok a párbeszéd, de az izgalmas leírásokat is tudom élvezni. A lényeg számomra az, hogy a könyv nevettessen, vidítson fel, adja át a szívből jövő, őszinte szerelem érzését és alapvetően az élet jó oldalára fókuszáljon.

Filmek és sorozatok terén ugyanez az igényem. A szomorú jeleneteket átélem, ha utána jön a happy end, de a lehangoló életutak bemutatását nehezen tudom befogadni. Nem is szeretném igazából - próbálok minden téren a pozitív dolgokra koncentrálni, ehhez pedig hozzátartozik az, hogy a filmnézés és sorozatozás számomra a nevetéssel és vidámsággal függ össze. Esetenként megnézek egy-egy dokumentumfilmet vagy drámát.

Az olvasás és írás egyszerre hobbi, szenvedély, karrier, hivatás számomra. Megtisztelsz azzal, ha az idődből szánsz arra, hogy elolvasd az írásaimat. Remélem, pár éven belül a fejemben lévő romantikus történetek a Te könyvespolcodon is ott lesznek. Ha ez így alakul, én leszek a legboldogabb. De most is az vagyok. Ha az ember megtalálja azt, ami boldoggá teszi, akkor minden nap hálás azért, hogy olyannal foglalkozhat, ami felemeli. Én így érzek.🧡

Kapcsolat

Recenziós példányokat szívesen fogadok, amennyiben romantikus ifjúsági regények vagy fiatal felnőtteknek szóló romkomok. Egyéb együttműködés esetén is várom a megkereséseket.

bottom of page