top of page

Noah LaLonde - a színész, aki megtestesíti a Cole-hatást

Frissítve: ápr. 23.

Team Cole - az Én és a Walter fiúk sztárja

Cole, azaz Noah LaLonde sokak szívét elrabolta az Én és a Walter fiúk című sorozatban játszott szerepével. Sokan pletykálják, hogy a közkedvelt színész a valóságban is együtt van a sorozatbeli partnerével, a Jackie-t alakító Nikki Rodriguezzel. Valóban így lenne?


Noah Michiganban nőtt fel és már fiatal korától kezdve színészkedett. Az általános- és középiskolás évei alatt Macomb megyében részt vett iskolai színdarabokban. Korábban láthattuk Noah LaLonde-ot a Criminal Minds 16. évadjának egy epizódjában, Corey Fogelmanis oldalán. Emellett szerepelt a Deer Camp '86 című filmben is.


Noah LaLonde élete és karrierje

1998. március 22-én született, életében fontos szerepet játszott a hoki. Noah LaLonde gyerekkorában jégkorongozott. A Grand Valley State Egyetem jégkorong csapatának támadója volt Allendale Charter Townshipben, Michigan államban. Instagramja alapján nagy rajongója a Detroit Red Wings csapatnak.


2024. január 20-án egy izgalmas interjút készítettek vele, mely során Sophia beszélgetett a színésszel a jövőbeli reményeiről, a különböző testvéri dinamikákról, azokról a pillanatokról, amelyek meghatározzák Cole és Jackie kapcsolatát, az örömről, amit a sorozat jelent. Beszéltek továbbá az élményeiről, amikor elolvasta a könyvet, arról, hogy mit szeretne, hogy a közönség magával vigyen a karakteréből, és még sok másról.Jackie és Cole a valóságban

Nikki Rodriguez és Noah Lalonde kapcsolata a közösségi és a hagyományos média figyelmét is vonzza. A páros gyakran látható közös eseményeken és rendezvényeken, ami tovább növeli rajongóik kíváncsiságát kapcsolatuk iránt. Mivel mindketten a nyilvánosság előtt állnak, sok rajongó érdeklődéssel figyeli és támogatja kapcsolatuk alakulását. Azonban mindketten megőrzik magánéletüket is, így bizonyos részletek és mélységek kapcsolatukról a nyilvánosság számára EGYELŐRE titokban maradnak.


Vannak azonban jelek, de nem tudhatjuk, hogy ezek mögött valódi érzelmek állnak, vagy csupán a humor. Instagramon és TikTok-on is gyakran osztanak meg közös tartalmakat, bár főleg Noah LaLonde. Hogy mi van kettőjük között, azt egyelőre csak találgatni tudjuk. Az igaz persze, hogy minden rajongó imádja a kedvenc sorozatának a főszereplőit összehozni a való életben is.Addig is itt egy nagyon aranyos videó arról, ahogy a három főszereplő próbál és viccelődik. És kitartás, már csak bő egy évet kell várnunk a második évadra, ha minden jól megy. Rosszabb esetben lehet, hogy másfelet. Kövessetek Instagramon több érdekességért!


Források:

704 megtekintés0 hozzászólás

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page