top of page

Tengerparti tini mozi (Teen Beach Movie) - filmajánló

Frissítve: máj. 24.

A Tengerparti tini mozi a Disney+ felületén és a Videa platformon is megtalálható. Habár a 2013-as film az IMDb-n 5,9-es értékelést kapott a 10-ből, szerintem egy nagyon aranyos vígjáték, amit egyszer legalább érdemes megnézni. Persze csak azoknak, akik szeretik az ilyen jellegű filmeket. Nagyon hasonlít a High School Musical filmekhez, mégis más, mert ebben vannak „misztikus" elemek.


Sokan írták értékelésekben, hogy a film klisé, kiszámítható, de nekem épp az tetszett benne, hogy nem a szokásos szálon futott a történet. Mint ahogy a High School Musical-ben, úgy itt is nagyon sok zene szerepel, nekem nagyon tetszettek, több retro stílusú dal mellett a tipikus Disney-stílusú pop számok is megjelennek.

Tengerparti tini mozi - Disney filmajánló

A varázslatos jelenetek nagyjából olyan szinten jelennek meg, mint a Varázslók a Waverly Helyből című sorozat 2009-es filmváltozatában. A főszereplő lány hasonlít is Selena Gomezre, míg a legfontosabb szörfös pedig Zac Efronra.


Tengerparti tini mozi - a történet

A Disney+ felületén ez a leírás szerepel: „Cowabunga! Brady és Mac, a tini szörfös szerelmesek meglovagolják a nyár utolsó hullámát, ami rejtélyes módon a klasszikus strandolós filmbe, a Wet Side Storyba repíti őket. Ebben a szörfösök a motorosokkal küzdenek meg a strand birtoklásáért... Ráadásul mindenki spontán dalra fakad és táncra perdül. Felejthetetlen élmény az egész családnak!"


Filmajánló

Aki nem kritikus szemmel ül le a filmek elé, hanem kikapcsolódás és szórakozás céljából átadja magát egy fiktív történetnek, annak biztosan tetszeni fog. Persze, vannak benne komolytalan és néha idegesítő pillanatok, de összességében egy nagyon aranyos sztori, a zenék mellett pedig a ruhák is különösen jók benne. A gyönyörű tengerparti tájról nem is beszélve!


Mindig is szerettem az időutazós filmeket, úgyhogy ez is felkerül a listára, amit majd szívesen újranéznék pár év múlva. Az biztos, hogy így a TV-n keresztül jó volt nézni, de élőben soha nem szeretnék ekkora hullámokkal találkozni.😄Tengerparti tini mozi 2

Több helyen olvastam, hogy a rajongók szerettek volna folytatást, de én kereknek éreztem a történetet. Két évvel az első részt követően mégis megjelent a Tengerparti tini mozi második része. A leírás alapján biztosan érdekes, akinek tetszett az első rész, gondolom érdemes megnézni a másodikat is. Én be is tervezem az elkövetkezendő hetekre. :)

Tengerparti tini mozi

A történet pár hónappal Mack és Brady remekbeszabott nyári kalandja után folytatódik. Újra itt a suli! Nem könnyű Macknek és Bradynek a strapás tanulás mellett a kapcsolatukat is ápolni. Mack és Brady nagy meglepetésére váratlanul feltűnnek a WET SIDE STORY-s (WSS) haverok. Nagyon boldogok ugyan, hogy újra együtt a csapat, de tisztában vannak azzal, hogy a "való" élet és a mozi nem egyeztethető össze. Próbálják meggyőzni a WSS srácokat, hogy mindenki menjen inkább vissza haza, oda, ahova tartozik. Lela, mit sem törődve mindezzel, nagyon élvezi az újdonság varázsát, a modern világot, és semmiképp nem hajlandó elmenni; persze a többi WSS srác is ugyanígy van ezzel. Mack és Brady számára, azonban nyilvánvalóvá válik, hogy a WSS srácok megszűnnek létezni, amennyiben a valóságban maradnak, így kénytelenek összefogni, és Lela mágikus nyakláncának erejét bevetve igyekeznek biztonságban hazajuttatni a WSS csapatot, mielőtt még túl késő lenne." (Port)


Neked hogy tetszett az első film?

  • Élveztem❤️

  • Nem az én világom✔️

  • Még nem láttam💭


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page