top of page

Az Így jártam anyátokkal vezetett ehhez a bloghoz

Frissítve: 2023. okt. 15.

Ezer éve szerettem volna blogot indítani, aminek a célja az lett volna, hogy olyan témákról írjak, amik izgalmasak vagy hiánypótlók és hogy örömet szerezzek azoknak, akik rátalálnak.

Sok mindennel próbálkoztam, de az elmúlt 10 év ráébresztett arra, hogy bármivel próbálkoztam, túl erőltetett volt, illetve nem szeretem osztani az észt semmiről. Szóóóóóval, kitaláltam, hogy könyvajánlós blogot kellene indítanom, ami teljesen szubjektív lesz, a véleményembe nem igazán lehet majd belekötni (vagyis mindig bele lehet, de az ízlésekbe felesleges).


Viszont felmerült az a probléma, hogy hogy írjak úgy könyvajánlókat, hogy ne legyen az egész egy óriási spoiler? Jó kérdés, amúgy még mindig keresem rá a választ, majd meglátjuk, hogy sikerül-e megtalálni vagy ez is egy századik ötlet lesz, ami jónak tűnt, de nekem nem megy.🎃


A Netflixen egy ideje nem találtam semmi olyat, ami új és igazán érdekes lett volna számomra, ezért egy szép augusztusi este a Disney+-on kezdtem keresgélni. Felbukkant az Így jártam anyátokkal, ami úgy rémlett, hogy egy időben nagyon felkapott volt. Ugyanígy voltam a Jóbarátokkal, de mikor elkezdtem, nem voltam jó hangulatban, nem igazán fogott meg, így kb. 3 perc után abba is hagytam (ez azóta is lóg a levegőben, de legalább van tartalékba egy hosszú sorozat, ha a jövőben már nem készítenének ilyen király dolgokat).

Tehát ezen az augusztusi estén gondoltam miért ne nézzünk bele a sokak által ismert és emlegetett Így jártam anyátokkal sorozatba - és milyen jól tettük. Van az a ritka pillanat, - legalábbis nálam ritka - amikor valahogy minden klappol, azt érzed, hogy amit nézel vagy olvasol egyszerűen annyira jó, annyira át tudod élni, hogy te is a részese vagy a történetnek.

Gondolkodtam, hogy milyen jó nevet adhatnék ennek a kis blognak, amin végül is érdekességeket, saját gondolatokat, visszaemlékezéseket és ajánlókat szeretnék megosztani kedvenc sorozataimról és könyveimről. Ugyan címnek az Így jártam anyátokkal került kiválasztásra, ennek annyira egyszerű az oka, hogy Instagramon és a domain nevek között is szabad volt és gondoltam, erre érdemes lecsapni.


Alapvetően a közösségi felületeken, meg címként is azt szeretném használni, hogy „Sorozatokról és könyvekről“, de az @igyjartamanyatokkal egy darabig biztosan marad, mert ez a sorozat adta meg a végső löketet ahhoz, hogy tényleg elkezdjek írni. Kicsit olyannak képzelem ezt a „projektet“, mint egy hobbit, ahol egyszerre tudok írni és moodboardot létrehozni.


Az Így jártam anyátokkal sorozat ikonikus és 2023-ban is érdemes foglalkozni azokkal a részekkel, amik örökre megmaradnak a szívünkben, de ugyanez elmondható a Szívek szállodájáról és sok más sorozatról, amik a blogposztok alapjául szolgálnak majd.


A legjobb az egészben pedig az, hogy talán lesz olyan köztetek, aki tud azonosulni az ízlésemmel és élvezni fogja a posztokat.

4 megtekintés0 hozzászólás

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page