top of page

Hamarosan megjelenik a Gilmore Girls: A hivatalos szakácskönyv

Úgy tűnik, nem csak nekem járt idén azon az eszem, hogy biztos sok rajongó olvasna/látna újdonságokat szeretett sorozatainkról. Mint tudjátok, a Szívek szállodája az egyike azoknak a sorozatoknak, amiket imádok és amiről információkat osztok meg ezen a kis blogon.


Képzeljétek, gondolkodtam, hogy milyen igazán aktuális újdonságot tudnék veletek megosztani, amikor rábukkantam a Líra oldalán egy előrendelhető könyvre, aminek a következő a címe: Szívek szállodája - Gilmore Girls: A hivatalos szakácskönyv

Hamarosan megjelenik a Szívek szállodája sorozat hivatalos szakácskönyve

A leírás szerint a Gilmore Girls: Hivatalos szakácskönyv lapjain olyan recepteket olvashatunk, amelyek Stars Hollow ikonikus helyein készültek, például a Szitakötő szállóból, a Weston cukrászdából, Al Palacsintaházából, Luke kávézójából és Emily & Richard vacsoraasztaláról.


A rajongók örömüket lelik majd abban, hogy elkészíthetik kedves sorozatuk tipikus és sokat emlegetett ételeit, így például Sookie rizottóját, Mrs. Kim lenmagos muffinját, Luke sajtburgerét sült krumplival, és persze egy csésze tökéletes kávét, amiről egyébként az előző posztban olvashattok többet.


A receptek mellett más érdekességeket is olvashatunk a könyvben, többek között:

  • Emily Gilmore etikett- és protokolltanácsait

  • Vendéglátói tippeket egyenesen kedvenc Michelünktől

  • Lorelai és Rory tanácsait a gyors főzésről

A recepteket Sookie irányításával követhetjük, az elkészült ételek fotóin kívül pedig a sorozat szeretett jelenetei is megjelennek a Gilmore Girls: Hivatalos szakácskönyv lapjain.


A könyv felkerült az amerikai USA TODAY bestseller listájára, illetve a People Magazine 50 legjobb ételkönyve közé is, kíváncsian várom, hogy itthon milyen fogadtatásban lesz része. Decemberben fogok írni róla Nektek bővebben!

Rory. Luke és Lorelai, a Szívek szállodája főszereplői

A 176 oldalas, keményborítós könyvet a 21. Század Kiadó honlapjáról tudjátok a legjobb áron előrendelni. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy közvetlenül a kiadóktól érdemes vásárolni, de erről majd részletesen később.


Dobj egy szívet a posztra, ha te örülnél a könyvnek, oszd meg a cikket, hogy a hír minél több Szívek szállodája rajongóhoz eljuthasson!💘


17 megtekintés0 hozzászólás

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page