top of page

Én és a Walter fiúk - hírek a 2. évadról

A 2023-ban debütált Én és a Walter fiúk című sorozat akkora siker volt, hogy szinte azonnal bejelentették a folytatást. A Wattpad oldalon íródott történet könyvként is megjelent, ez szolgált a sorozat alapjául.


Jön a My life with the Walter boys 2. évada

Nikki Rodriguez, Noah LaLonde és Ashby Gentry is készülnek a második évadra, aminek a forgatása a hírek szerint májusban kezdődik. Ez azt jelenti, hogy ha az első évad forgatásának kezdetét és a premiert vesszük figyelembe, akkor leghamarabb 2025 decemberére várhatjuk a folytatást.


Az első évad forgatása 2022 márciusában kezdődött, a Netflixen 2023. december 7-én jelent meg. Mivel már a Walter család is nagy népes, nem beszélve az iskolai szereplőkről, a Jackie-Cole és Jackie-Alex érzelmes jeleneteken kívül a sokszereplős szituációk a jellemzők. Éppen ezért nehéz lehet mindenkinek az időbeosztásához alkalmazkodni, ezért el is húzódhat a forgatás.


Az biztos, hogy egyre több oldalon állítják, hogy idén, 2024 májusában kezdődik a forgatás. Bízzunk benne, hogy gyorsabb folyamat lesz, mint az előző, hiszen már egy összeszokott csapatról van szó.Én és a Walter fiúk 2. évad történet

Egyelőre semmit nem tudhatunk a második évadról, főként azért, mert Ali Novak, a történet szerzője csupán egyrészesre írta meg a könyvet. A hivatalos honlapján azonban az alábbi gondolat szerepel:

„Korábban azt mondtam, az Életem a Walter fiúk című történetnek nem lesz második része. Azonban most, hogy Netflix-adaptáció készült belőle, nincs kizárva, hogy dolgozom valami izgalmason..."

Úgyhogy habár a könyv egész kereken lezáródott, mégsem ugyanúgy, mint a sorozat és még mindig hagy kiskapukat. Engem nagyon megviselne, ha Jackie a végén nem Cole mellett kötne ki, de ezzel egész sokan vagyunk így.


A könyv sok mindenben szóról szóra megegyezik a sorozattal, de több dologban is eltér. Például: a lezáráskor Jackie egyértelműen tisztázza Alex-szel, hogy nem folytatják a kapcsolatukat és úgy utazik el, hogy Cole-lal csókolóznak előtte és vidáman beszélnek arról, hogy várják a következő találkozást.


Egész más hangulatú befejezést kapott a könyv, így nehéz arra következtetni, hogy miként folytatódhat a 2. évad. Én úgy gondolom, az első rész elején talán Jackie és Danny nyarába nyerhetünk egy kis bepillantást, de az is lehet, hogy rögtön úgy indul majd a rész, hogy tartanak visszafele Walterékhez.


Nehezen tudom elképzelni azt, hogy Jackie ne menjen vissza - azt viszont egész könnyen, hogy Cole vagy Alex (inkább Alex, mert ezt belőle nézném ki) meglátogassa őt a nyáron.


Ami érdekes, hogy nagyon sok mellékszálat hagytak nyitva, például Danny vágyódását Erin iránt, akik lehet, hogy a nyár alatt - üzengetések által, de akkor is - közel kerülnek egymáshoz, illetve Will és Hailey furcsa kapcsolatát, amely ugye úgy zárult, hogy Hailey kapott egy gyanús SMS-t a nászéjszakájukon, amiről nem tudunk semmit.


Biztos, hogy ezzel a két melléktörténettel foglalkozni fognak a 2. évad során, és bízom benne, hogy Kiley és Alex kapcsolata is legalább elkezd kibontakozni, ha még nem is teljesedik be véglegesen.


A képek forrása a szereplők Instagram oldala


Hol tájkozódhatsz az Én és a Walter fiúk 2. évadáról?

Ha követsz Facebookon vagy Instagramon, akkor bennem bízhatsz, mert amint megjelenik valamilyen új hír, mindenképpen megosztom. Egyébként a Netflix Tudum oldalát érdemes figyelni, az számít hivatalos forrásnak.


Team Alex vagy Team Cole? Várom a kommentedet és az indoklást!❤️

166 megtekintés0 hozzászólás

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page